TAST DEL VI “COMALATS 2004 (CABERNET SAUVIGNON)”

 

El passat divendres dia 20 de gener de 2017, a classe d’enologia, vam tastar un gran reserva del celler Comalats de l’any 2005. Es tracta d’un vi negre elaborat amb la varietat de Cabernet Sauvignon que va passar un any en bóta de roure francès i la resta de temps embotellat fins avui.

comalats-cabernet-sauvignon-reserva-vino-tinto-bio
Té les característiques pròpies d’un vi de reserva tot i que es troba en perfecte estat: Color vermell teula, olor intensa a; fruites confitades, fum, xocolata, fusta i alcohol, ja que la seva graduació és de 14,5%. En boca és un pèl amarg, persistent i agradable a més de tenir cos i una acidesa equilibrada. El Comalats reserva 2004 entra dins de la D.O. Costers del Segre la qual es situa a la comarca de la Segarra i té unes condicions climàtiques perfectes perquè maduri el raïm de les vinyes de Cabernet Sauvignon.

 

 

 

Deja un comentario