Vins i caves denominació d’origen penèdes

Tast i degustació a les vinyes

images
Mapa on és localitza la DO del Penèdes

La influència del sol i del mar Mediterrani fan del Penedès un territori privilegiat per al cultiu de la vinya, la  DO Penedès és àmplia i oberta i s’estén al llarg d’una gran franja de territori entre mar i muntanya.De la singularitat de la DO Penedès en resulta la diversitat dels seus vins. Mil sabors, aromes, cossos i estructures… són el fruit de les a diferències climàtiques, paisatgístiques i de la riquesa i varietat dels sòls que la conformen, tenyits del verd de les muntanyes i planes o del blau de les aigües mediterrànies.

images-1

A la zona del penedès és pot degustar, i maridar tots els tipus de vins i caves que surten d’aquesta magnífica zona, en aquesta localització és troba la l’Enoteca La Central  aquest establiment és molt més que una botiga convertida en paradís pels apassionats del vi.

És també una vermuteria i una vinateria, amb una àmplia terrassa on a banda de poder degustar vi i cava a copes, podeu triar entre una desena de vermuts, una vintena de conserves diverses, embotits ibèrics i una desena de plats guisats per als amants dels esmorzars de forquilla i ganivet o per a un bon dinar.

Façana de L’enoteca La Central

Deja un comentario