Tast de vins i caves D.O Catalunya

 

 Aquest cap de setmana vaig poder tastar el Freixenet Meritum Brut Nature, un cava de qualitat en versió brut nature clàssic, produït en format d’ampolla especial.Aquesta versió, de D.O Cava, color groc daurat, a causa de la seva criança superior als 40 mesos. Les varietats usades són 40% Xarel·lo, 30% Parellada i 30% macabeu.Net i brillant, amb una bombolla fina ben integrada. Sobresurten els aromes de fruites madures mesclades amb sotils tons cítrics molt ben combinats amb notes de llevat de panificació.

També vam tastar dues versions de vi negre de la bodega Torres, que ens va recomanar la sommelier encarregada de vendre, anomenats Celeste i Mas la Plana, un tinto fino (Tempranillo) i un Cabernet Sauvignon.

0118729102774000g01011

Deja un comentario