Els millors vins catalans 2017

Festa gran al Gran Teatre del Liceu de Barcelona, que es va omplir amb la música dels vins catalans més excel·lents.  Una festa organitzada per La Guia de Vins de Catalunya 2017, que elaboren Silvia Naranjo i Jordi Alcover, per lliurar els premis als guanyadors d’aquesta edició. Més de 1.000 persones van passar per la presentació de la 9a edició de La Guia de Vins de Catalunya. La Sala Foyer del Gran Teatre del Liceu es va omplir durant les més de 8 hores que va durar la festa, confirmant així l’interès creixent que desperten els vins de les DO Catalunya. Agents del món del vi, restaurants, sommeliers, prescriptors i premsa especialitza van ser-hi presents al showroom, que va comptar amb la participació de 90 cellers de totes les Denominacions d’Origen catalanes, i a on es van poder tastar els vins, caves i escumosos amb una puntuació superior als 9,50 punts en aquesta edició.

img_2343-min

img_2342-1-min

 

 

Vins catalans, cellers, do Montsant, Empordà, Priorat, Cava,

La jornada va arrencar amb l’acte de lliurament dels premis als Millors Vins del 2017 de la mà de Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, conductors del programa Glops de TV3. Els premiats d’enguany han estat:

img_2335-min

img_2328-min

En les categories de premis honorífics:

  •   Premi La Guia 2017 Trajectòria: Josep Bujan.
  •   Premi La Guia 2017 Territori: Bodegas Puiggròs.
  •  Premi La Guia 2017 Futur: Aliances per la Terra.
  •  Premi La Guia 2017 Informació al Consumidor: Recaredo.

Any rere any, la festa de La Guia s’ha anant consolidant com a punt excepcional de trobada entre els professionals de la restauració i els elaboradors de vi. La presentació d’enguany va comptar també amb la presència de la majoria de les denominacions d’origen catalanes, així com de Salvador Puig, Director de l’INCAVI i Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona.

 

Deja un comentario