VEREMA 2016

finca_villacreces_pruno_laviniaEl passat 14 de Novembre, vam anar a visitar la Verema 2016 amb els companys de l’INS Alella de CFGS Màrqueting i Publicitat al sector vitivinícola, al Museu Marítim de Barcelona. L’horari d’aquest esdeveniment va ser de 12h a 21h.

Aquest esdeveniment tractava d’una exposició de 100 bodegues, era un acte gratuït encara que s’havia de pagar 5 euros per la copa en la qual podies tastar, assaborir, olorar i/o evadir-te allà on només el vi sap transportar-te.

Vam arribar a tastar aproximadament uns 20 vins, del qual us vull explicar una mica millor el PRUNO. El Pruno 2015, és l’últim vi en incorporar-se a la família de Finca Villacreces. Es un tint fresc, elaborat amb el primer raïm de la verema. La seva varietat és de 90% Tempranillo i 10% Cabernet i Sauvignon. La seva anyada és de 12 mesos en bóta de roure francès. És un vi que enamora i crea afició.

Deja un comentario

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.