GUIA DE VINS DE CATALUNYA

Ahir dia 21 de Novembre els alumnes del grau superior de Màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola de l’Institut Alella vam anar al Liceu de Barcelona a l’esdeveniment anomenat Guia de vins de Catalunya. Vaig arribar juntament amb una companya sobre les 12 i varem sortir a les dues (suficient per tastar i aprendre sobre nous vins).  Entre tots els vins que vam tastar, que van ser uns 20, en puc destacar:  l’Hema Montsant 2015, un Doix del Priorat del 2013, un Curve 2008 i l’Alquímia del nostre company de curs en Carles.

tomo-1-m-3609933-3

L’Alquímia va ser el primer vi que varem tastar i al mateix temps el que més ens va agradar. Es tracta d’un producte elaborat pel nostre company en Carles, tal i com he dit anteriorment, fet amb la varietat de Pansa Blanca i amb una D.O d’Alella. És tracta d’un vi blanc amb aromes florals i herbacis i un pèl sec en boca.  Sincerament un dels millors de l’esdeveniment, seguit (segons el meu criteri) de l’Hema Montsant i del Curve 2008.

Deja un comentario