GUIA DE VINS DE CATALUNYA

Ahir dia 21 de Novembre els alumnes del grau superior de Màrqueting i publicitat en el sector vitivinícola de l’Institut Alella vam anar al Liceu de Barcelona a l’esdeveniment anomenat Guia de vins de Catalunya. Vaig arribar juntament amb una companya sobre les 12 i varem sortir a les dues (suficient per tastar i aprendre sobre nous vins).  Entre tots els vins que vam tastar, que van ser uns 20, en puc destacar:  l’Hema Montsant 2015, un Doix del Priorat del 2013, un Curve 2008 i l’Alquímia del nostre company de curs en Carles.

tomo-1-m-3609933-3

L’Alquímia va ser el primer vi que varem tastar i al mateix temps el que més ens va agradar. Es tracta d’un producte elaborat pel nostre company en Carles, tal i com he dit anteriorment, fet amb la varietat de Pansa Blanca i amb una D.O d’Alella. És tracta d’un vi blanc amb aromes florals i herbacis i un pèl sec en boca.  Sincerament un dels millors de l’esdeveniment, seguit (segons el meu criteri) de l’Hema Montsant i del Curve 2008.

Deja un comentario

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.