VEREMA BARCELONA 2016

Ahir dia 14 de Novembre de 2016, els alumnes del Grau Superior de Màrqueting i Publicitat Enològic de l’Institut Alella vam anar a visitar l’esdeveniment que organitzava la Verema de Barcelona. Es va realitzar al Museu Marítim de Barcelona i una vegada pagaves els 5  euros que costava la copa podies tastar tots els vins que volguessis.

masia-freye-vallformosa-domenech-vidal-dopenedesmf_sumoll_pos

Vàrem tastar uns 20 aproximadament de diverses zones i de diferents varietats, tant de blanc com de negres, passant per algun d’escumós. Haig de dir que si hages de
triar algun celler, seria l’anomenat DOMÈNECH VIDAL (del Penedès) tant pel tracte dels seus empleats com per la qualitat dels seus vins. L’encarregada de presentar el producte ens va servir dues copes dels vins que ella considerava millors i crec que va encertar de ple

Ens va donar a tastar un Masia Freyé de Parellada i Muscat el qual deia que acostumava a agradar més a les dones que als homes. Es tractava d’un vi amb un color rosat que tenia una olor afruitada (tropical com el mango o maracuyá) i aflorada i un gust bastant llaminer. L’altre copa, en canvi, ens van servir un Masia Freyé amb un 85% de Syrah i un 15% de Sumoll  el qual acostumava a agradar (segons la comercial) als homes. Aquest tenia una olor bastant afruitada, tot i que no tant i un gust més suau i fresc.

 

 

Crec que vam aprendre bastant sobre diverses zones, cellers, varietats i vins. Va estar una sortida molt profitosa i útil.

Deja un comentario