DSC_0316

2016-Any de la Gastronomia i l’Enoturisme

Aquest any 2016, l’Agència Catalana de Turisme, l’ha declarat l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme. Es realitzaran un seguit d’accions promocionals en què s’uneixen la cuina, els vins, els nostres productes i el territori. Una experiència turística transversal que amplia l’oferta turística del nostre país.

La finalitat que persegueixen aquestes accions són:

  • La Gastronomia com a element d’identificació de la nostra terra.
  • Mostrar Catalunya com una de les millors destinacions enogastronòmiques en els mercats nacionals i internacionals.

Segons l’ACT,

“ Els mercats prioritaris seran: França, el Regne Unit, Alemanya i Espanya; en un segon nivell: Benelux, països nòrdics, Itàlia i els EUA, i, en un tercer nivell, el Sud-est asiàtic, Sud-amèrica, la Xina i Rússia”.

Deja un comentario

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.