2016-Any de la Gastronomia i l’Enoturisme

Aquest any 2016, l’Agència Catalana de Turisme, l’ha declarat l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme. Es realitzaran un seguit d’accions promocionals en què s’uneixen la cuina, els vins, els nostres productes i el territori. Una experiència turística transversal que amplia l’oferta turística del nostre país.

La finalitat que persegueixen aquestes accions són:

  • La Gastronomia com a element d’identificació de la nostra terra.
  • Mostrar Catalunya com una de les millors destinacions enogastronòmiques en els mercats nacionals i internacionals.

Segons l’ACT,

“ Els mercats prioritaris seran: França, el Regne Unit, Alemanya i Espanya; en un segon nivell: Benelux, països nòrdics, Itàlia i els EUA, i, en un tercer nivell, el Sud-est asiàtic, Sud-amèrica, la Xina i Rússia”.

Deja un comentario