Tast de vins i cava amb Rosa Vila

Ahir dia 19 de setembre, vam poder gaudir d’un tast de vins amb Rosa Vila, una sommelier catalana. El tast es va dividir en una primera explicació sobre els vins que tenim a la terra, i altres que no són nacionals, i dels que provaríem després. Vam provar de 2 en 2, per poder veure bé les diferències entre cada vi. El tast va ser de vi blanc i de cava.

Mentre tastàvem els diferents vins, alhora ens va explicar característiques sobre cada un d’ells. Ens va ensenyar als que no sabíem de quina manera agafar la copa, i sobretot a l’hora de beure el vi, com beure i com assaborir cada tast.

Per acompanyar el vi, teníem carquinyolis i xocolata negra. Vam tastar el carquinyoli sucat amb el vi i cava.

Amb un got de passes, vam posar vi i ho vam deixar una estona que les passes agafessin sabor, el vi va agafar sabor de vi ranci i les passes van adquirir un altre sabor diferent que no el vaig poder descriure.

Amb la xocolata, vam agafar 2 trossos i un d’ells vel vam desfer a les mans, i l’altra en estat normal. Després vam provar cada un d’ells i vam veure les diferències entre els 2, d’olor i sabor. Vam acabar amb un vídeo que tractava sobre el vi a Alella.

dsc_0955

Deja un comentario