La Germandat del Raïm, o com el vi et fa feliç fins a morir

la-germandat-del-rac3afmNo he estat gaire mai de llegir, i quan ho faig, busco novel·les que m’atrapin de principi a fi, i si pot ser, que parlin d’espies, assassinats o s’ambientin a les Guerres Mundials. Però fa poc he llegit un llibre, que de tan simple, emociona. És honest, i no té artificis. Sembla que les pàgines transcorrin sense que hi passi res, però en realitat, és una història de vida, d’amor i d’odi, tot concentrat en una família italiana que malviu en un poblet de California, farta que el pare de família es gasti el sou en apostes, putes i en vi, sobretot en vi. El vi al voltant del qual es teixeixen les relacions d’amor i d’amistat, i al voltant del qual arriba la mort. El vi i la vinya és l’escenari que emmarca la història, i per això m’ha fet gràcia incloure-ho en aquesta entrada.

Per saber-ne més, cliqueu aquí

Deja un comentario

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.