Wine Spectator Video Contest 2015, el guanyador

Wine Spectator http://www.winespectator.com és una de les principals, si no la principal, revista especialitzada del món del vi. Cada any organitza un concurs de curts on viticultors o amants del vi i la vinya expliquen una història, a vegades en clau d’humor, a vegades amb una realització televisiva o cinematogràfica molt acurada, a vegades amb una història humana emotiva.

El guanyador del 2015 és “Legacy of Jackass Hill”, vídeo de Tim Clott i Noel Resnick sobre la “vinya impossible” de Lee Martinelli, a Napa (Calfifornia). Una història molt americana d’amor a la terra, superació personal i lluita contra els elements.

Deja un comentario

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.